Fotokonkurransen 2019

Det kom inn mange kjempefine bilder til årets fotokonkurranse. Juryen har gjort sin jobb og årets resultat finner du her:

Vi har fått inn 21 bilder til årets Fotokonkurranse i Kjerringvik med tema «Vær». Juryen, som også i år har bestått av Lin Cecilie Andersen og Jan Gogstad Thorsen, har nå fullført bedømmingen. Bedømmingen har foregått uten at juryen har visst hvem som er fotografer for de enkelte bildene.
Vinnerbildene ble som følger:

1. Premie: “Lyset og skuggen er syskjen på jorda”

Fotograf: Arle Ulrichsen

Bedømming: Dette er et flott bilde hvor temaet «vær» virkelig er utnyttet til det fulle. Den mørke forgrunnen, de mørke skyene og det lyset området i det fjerne skaper en fin dynamikk i bildet. Komposisjonen er veldig bra og bildet er sylskarpt. Absolutt en verdig 1. premie

2. Premie:

Fotograf: Øyvind Birkeland

Bedømming: Dette bildet konkurrerte sterkt om førsteplassen, men bildet har ikke samme skarphet som vinnerbildet. Bildet har imidlertid noe rått og tøft over seg og sommerens gråvær er ikke vanskelig å leve seg inn i.  Den røde fortøyningsbøyen skaper en fin kontrast i bildet. Dette bildet er også veldig bra komponert og fortjener en klar annenplass.

3. Premie:

Fotograf: Kirsti Moe Ulrichsen

Bedømming: Dette bildet har også utnyttet temaet «vær» på en fin måte. Måkeholmen ser nesten ut som en gullbarre og skaper veldig fin kontrast til den mørke forgrunnen og den mørke himmelen. Dette bildet er også bra komponert og seilbåten nede til venstre er med på å heve bildet ytterligere. Juryen plasserte dette bildet på en fin tredjeplass.

Premieutdelingen vil finne sted på Fornet 12.oktober kl. 1100 dvs. førstkommende lørdag ifm. årets høstdugnad i Kjerringvik.


Tilbake