Julehilsen fra Kjerringvik.

Mørket og roen har senket seg over Kjerringvik.  Kontrasten kan knapt bli større til lyse sommerkvelder og yrende folkeliv.  Nå er det tid for hare og rådyr som beiter i folketomme hytteområder.  Stillheten får du gratis.  Bryggelangs kan du slumpe til å møte noen for en prat om vær og vind.

Men «det lyser i stille grender».  Det er godt å se lys i nye og nygamle hus.  Moloen er blitt opplyst av nye lyspærer.  Og 1. desember var det rent folksomt ved gamlebrygga da julegrana ble tent.  60 små og store ble servert kaker og gløgg, og etter noen runder rundt treet kom nissen med en hilsen til de små. 

Det var godt fremmøte på høstens dugnad, og det meste er på stell i havna.  Krana venter på en større og kostbar oppgradering, men nå har noen smarte og tiltaksomme sjeler kjøpt og hentet pent brukt innmat som skal monteres til våren.  Og foreningen sparer penger.  Det kommer godt med, for på klubbhuset trengs oppgradering av 4 ytterdører og tak mot sørøst.

Vi har noen flere benker som skal monteres til våren.  Og ikke minst noen nye informasjonsskilt om Kjerringvik som skal settes opp.  Gamle stier og tråkk skal merkes og ryddes, blant annet det gamle tråkket fra Hovland over Holtantjønna og frem til Kjerringvik.

Det er veldig mange som på ulikt vis bidrar til utvikling av fellesskapet i Kjerringvik.  Vi ønsker at Kjerringvik skal være et trivelig sted for fastboende, hytteeiere og besøkende.  En stor takk til alle som bidrar til dette.

God jul og godt nytt år, og vel møtt til en ny sesong i Kjerringvik!

Hilsen Styret i KVB

Tilbake