Kronerulling til lekeapparat på Lekeplassen i Kjerringvik!

Kronerulling til lekeapparat på Lekeplassen i Kjerringvik!

God høst alle sammen! Vi krysser fingrene for at asfalten snart er på vei…


Over til positive nyheter for alle som er knyttet til Kjerringvik!
Som de fleste er klar over er det på høy tid å oppgradere lekeplassen her i Vika, spesielt med tanke på alle de flotte barna her nede!

Vi er så heldige at Kjerringrådet ønsker å donere kroner 150 000,- til en solid oppgradering av lekeplassen. Wow tenker du! Men lekeapparat er kostbart og derfor har vi satt i gang en kronerulling for å komme helt i mål med prosjektet. Vi har funnet et flott lekeapparat som er passende for barn i alderen 2-12 år. Mye klatring for de større barna, lekehusfunksjoner og sklie, samt en trapp slik at til og med de minste barna kan være med.

I utgangspunktet hadde vi et ønske om å ha loddsalg/kronerulling og vi var så heldige at vi hadde fått flotte premier fra Fjellsport.no og Hjertnes kino. Men dette lot seg dessverre ikke gjøre i tråd med Lotteritilsynet og det faktum at Kjerringvik vel og båthavnforening ikke er en ren frivillig organisasjon.
Men retter en stor takk til Fjellsport og Hjertnes kino som ønsket å bidra til at lekeplassen når nye høyder! Vårt kanskje litt hårete mål er å samle inn 50 000,- kroner, som er det vi mangler for å få budsjettet til å gå opp! Men vi kommer et godt stykke videre på veien mot drømmelekeplassen med alle bidrag.

Nå tenker du kanskje, hvor kan jeg bidra til denne fantastiske kronerullingen?
Slapp av, ved å klikke på linken under kommer du direkte til Spleisen. Her kan du bidra via VIPPS, kort eller faktura og beløpet du gir er selvfølgelig valgfritt. Men hva om jeg ønsker å gi et større beløp anonymt? Ingen fare, det er mulighet for å gi både store og små beløp anonymt.

                                                       «Mange bekker små gjør en stor å»

     

Trykk her: Kronerulling til oppgradering av lekeplassen i Kjerringvik | Spleis fra SpareBank 1

Målet med å oppgradere lekeplassen er at både de små og store barn skal ha et trygt, sosialt og hyggelig sted å møtes. Ikke minst vil dette også bidra til at naboer, besteforeldre, foreldre, tanter, onkler osv. også vil møtes og kanskje bli bedre kjent! Lekeplassen er også et fint start- og stopp sted for de flotte turstiene DNT har i området. Vi ønsker rett og slett at lekeplassen igjen skal bli et naturlig samlingspunkt for kjente og kjære i Vika!

Spre gjerne det gale budskap videre til familie, venner og bekjente som kanskje er innom lekeplassen!

Hilsen fra Kjerringrådet (som ikke nødvendigvis ER kjerringer)