Sesongstart i Kjerringvik 2020.

Smaken av sommer kom tidlig til Kjerringvik i år, og vi fikk hyggelig tilsig av hyttefolk når virusrestriksjonene åpnet for det.  Her følger en kort oppdatering på enkelte saker for sesongen:

Trivselsmedarbeider og plenklipper:  Herman Østby gjorde en fin jobb i fjor, og får fornyet tillit i sommer. 

Kranansvarlig:  Bent Johannesen har heldigvis takket ja til en ny sesong som ansvarlig for drift av krana.

Kran:  Vi håper oppgradert kran snart skal være klar.  Den gamle er pusset og malt, det er påmontert skjørt for bedre beskyttelse, og «ny» løpekatt og motor skal etter planen installeres og være ferdig denne uken.

Molo:  Moloen ut til Fornet ble noe ødelagt under siste høyvann.  Den er midlertidig reparert, båttransport er nå forsvarlig.  Septikbil har tømt tanken på Fornet og doen er igjen åpen for bruk.

Årsmøtet:  Dokumentasjonen til årsmøtet ligger på hjemmesiden.  Årsmøtet ble først utsatt fra 2. april til 6. mai på grunn av virussituasjonen.  Det er fortsatt restriksjoner på denne type sammenkomster, årsmøtet er derfor utsatt på ubestemt tid.  Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt.  

Dugnad:  Vi gjennomfører en modifisert dugnad lørdag 9. mai kl 11.00.  Her blir lagt til rette for hånddesinfeksjon, og  er det viktig at alle overholder nødvendig avstand.  Personer med smittesymptomer må ikke møte.  Det blir dessverre ingen felles servering denne gang.

Kajakk:  Vi har 8 plasser i kajakkstativet, kr 500 for sesongen.  Interesserte leietakere kontakter Per Olaf Larsen (900 17 022) som tildeler plass etter prinsippet «først til mølla».

Vaktliste: Liste over båtvakter er under arbeid, og blir sendt ut senere.

Finværet er bestilt, og vi ønsker fastboende og sommergjester en ny super sesong i Kjerringvik.