Sosialt treff med Congnac som tema – Fredag 5.11 kl.18

20,471 Bottle Bourbon Wall Murals - Canvas Prints - Stickers | Wallsheaven

KVB og Trond Riise Pedersen inviterer til sosialt treff i Kjerringvik fredag 5. november kl 18:00-20:00 på klubbhuset på Fornet.

Det er begrenset med plasser så her er det «førstemann til mølla».

Påmelding per SMS gjøres til 958 42 036 med navn på deltager. Det vil bli gitt bekreftelse på plass og informasjon ved påmelding tilbake på SMS i tiden fremover.

Dette er en oppfølger til temaet om Whisky som ble holdt for en stund tilbake. Arrangementet har også en sosial profil og er en anledning til en god prat over et forhåpentlig vis berikende tema.

Du vil under disse få timene denne kvelden få en grunnleggende kunnskap om Cognac. Med andre ord går vi bak forhenget og studerer nærmere hva du faktisk har fått i glasset og hvor du også kan bedømme dette ved en senere anledning i hyggelige selskaper.

Trond Riise Pedersen har 21 år bak seg i Sandefjords klubben «Krystallglasset» som er en klubb som ble etablert av 9 gode venner som ønsket å utvide sine kunnskaper innen fagområdet Cognac, dens opprinnelse, bruk og ikke minst å smake de utallige ulike Cognacer som finnes.

Vel møtt!