Nåtid

De siste årene har møtevirksomheten i Kjerringrådet vært viet temakvelder, der noen av damene har bidratt med bildefremvisning og tilhørende foredrag/kåseri. Temaene, så langt, har vært: kultur og tradisjoner i Russland, livet som Liverpool-supportere og kanopadling. Mye nytt og interessant har kommet frem, og begeistringen for hva damene i Kjerringrådet vet og kan, har nådd nye høyder.
I 2016 består gruppa av ca.15 aktive medlemmer.

 

Sammendrag 

Med møtekvelder høst, vinter og vår 1 gang pr. mnd., og januar-årsmøte hvert år, kan damegruppa ”Kjerringrådet” se tilbake på godt samhold, mye nytte og veldig mye moro og glede gjennom 33 år! - Julemøter med dekorasjons-laging, jule-hjerte-filting og julekos delux – og utallige mange morsomme fester!  

 

 

Sommer 2018

Kjerringrådet startet opp sommersesongens vaffelsteking 7. juli.

Mange fant veien og hygget seg med en kaffekopp og nystekt vaffel. Kjerringvikboka var også mulig å kjøpe.

 

 

Kjerringrådet med vaffeldag 22. juli 2018

Søndag 22. juli inviterte Kjerringrådet til vafler og kaffe igjen på Fornet. Jorunn fortalte om Kjerringviks historie, med stor interesse og engasjement fra mange som fulgte gatelangs i Vika. På brygga hadde Oskar krabbefiske med populære premier til de minste.

Vaffeldag 22/07

Vaffeldag 22/07

 

Vaffeldag 22/07

 

Tur til Farrisbygda -høsten 2018

Lørdag 1. september var fem damer fra Kjerringrådet på tur til gårdsbakeriet “På fjøla” i Farrisbygda. Fantastisk flott sted som MÅ besøkes! De har åpent annenhver lørdag og selger mange forskjellige surdeigsbrød, rundstykker, pizzabunner og litt forskjellige søt bakst. Bakevarer kan bestilles. Kjempekoselig personell !! Vi storkoste oss!